Svensk Värdeförvarings etablering i Malmö

Svensk Värdeförvaring planerar att expandera sin verksamhet till Malmö.

Kontakta oss

Registrerat hos Finansinspektionen

Svensk Värdeförvaring öppnade 2021 i Stockholm och 2023 i Göteborg och vår nästa etablering kommer ske i Malmö. Då det ställs mycket höga krav på våra verksamhetslokaler när det kommer till skalskydd och läge har den initiala tidsplanen med etablering 2022/23 inte kunnat hållas.

Dialoger med banker och fastighetsägare i Malmö har pågått sedan mitten av 2022 och dessvärre har inte en lämplig verksamhetslokal kunnat identifieras ännu.

Istället för att delge en tidsplan vill vi informera om att arbetet med etablering i Malmö fortgår oförtrutet. Vi hoppas att vi inom den närmaste tiden kan ge de som reserverat ett bankfack i Malmö ett positivt besked.

Om du är intresserad av ett bankfack i Malmö kan du göra en intresseanmälan genom att skicka ditt namn, mejladress och telefonnummer till info@svenskvardeforvaring.se. Vi kommer sedan höra av oss så snart vi har mer information att delge.

Är du i behov av ett bankfack omgående kan vi hjälpa dig i Göteborg eller Stockholm. Många av våra kunder använder sina bankfack för långsiktig förvaring och besöker endast sitt bankfack ett fåtal gånger per år och kan därmed tänka sig att ha ett bankfack på annan ort.