010-214 64 60
info@svenskvardeforvaring.se
Vardagar 11:00-17:00*
Kontakta oss
010-214 64 60
info@svenskvardeforvaring.se
Vardagar 11:00-17:00*
Kontakta oss

Säkerhet

Det vi på Svensk Värdeförvaring arbetar med primärt är just säkerhet. Vi erbjuder en förvaringsplats i form av bankfack där våra kunder själva hanterar sina värdesaker medan vi driver säkerhetsapparaten.

Skalskyddet vid anläggningen är projekterat av ledande säkerhetskonsult och uppnår de högt ställda krav som gäller för denna typ av verksamhet. Bankfacken är tillverkade av Gunnebo och har dels elektroniskt styrda lås, dels lås som öppnas med kundens personliga nyckel. Inga kopior av bankfacksnycklar finns. Bankfacken som tillhandahålls är personliga vilket innebär att endast den registrerade kunden har tillgång till facket.

Ett gott säkerhetsarbete bygger på väl uppsatta säkerhetsrutiner som följs och där inga undantag från dessa görs. Svensk Värdeförvaring har väl inarbetade rutiner och personalen utbildas kontinuerligt om dessa.

Anläggningen har bland annat:

 • Bemannad reception där kunder legitimeras och registreras.
 • Säkerhetsslussar som säkerställer att endast behörig personal och kunder släpps in.
 • Kameraövervakning av alla ytor i lokalen

 

Bankfack med högsta säkerhetsklass

Skalskydd

Anläggningen skyddas av en yttre säkerhetsklassad entré. Längre in i lokalen finns också säkerhetsslussar som endast legitimerade kunder och behörig personal kommer igenom.  Bankfacken finns i ett klassificerat bankvalv.

Teknisk Säkerhet

Anläggningen har  ett inbrottslarm i högsta larmklass. Det finns övervakningskameror, rörelsedetektorer och seismiska sensorer i samtliga ytor. Anläggningen har dessutom dimgenerator som aktiveras vid intrång.

Kundernas legitimation kontrolleras med hjälp av en autentiseringstjänst hos tredje part, 365ID AB. Detta i kombination med manuella kontroller ger en mycket hög säkerhetsnivå.

Bemanning

Anläggningen är bemannad med säkerhetsutbildad personal. Personalen säkerställer en hög säkerhet i anläggningen och bidrar till en trygg och personlig kundupplevelse. Anläggningen övervakas av två oberoende säkerhetsbolag. Personalen hanterar inga nycklar och passersystem till anläggningen.

Brandskydd

Bankvalvet där bankfacken är belägna är invändigt helt utfört i icke brännbara material samt håller ett skalskydd enligt brandklass EI 120. Det finns heltäckande brandlarm installerat samt brandspjäll för förslutning av ventilationen till/från bankvalvet vid indikation på rökutveckling i fastigheten.

Behöver du hjälp?

Ring vår kundsupport eller lämna ditt telefonnummer och bli uppringd inom en arbetsdag.

010-214 64 60 Vardagar 11:00-17:00*


  Besök oss

  Vill du veta mer?

  KONTAKTA OSS: 010-214 64 60

  ·   Vardagar 11:00-17:00*